WERSTAS

Manillan verstaalla kunnostamme monenlaisia ja -ikäisiä huonekaluja. Teemme kaikki tarvittavat korjaukset puuosiin ja lähtökohtaisesti pintakäsittelemme huonekalut alkuperäisen mukaisiksi. Vahvistamme tai siistimme alkuperäisiä maali- ja lakkapintoja jos huonekalu on alkuperäisessä asussaan. Vuosien varrella kertyneet pintakäsittelykerrokset poistamme ja teemme uuden pinnan mieluiten alkuperäistä mukaillen. Kaikki korjaukset ja pintakäsittelyt teemme vanhaa kunnioittaen ja säilyttäen. Kalusteen ikä ja vuosikymmenten historia saa mielestämme näkyä ja vaikka lopputulos on siisti, kestävä ja käyttöesineeksi tarkoitettu, emme tee huonekalustasi uutta.

Huonekalujen lisäksi kunnostamme ovia, ikkunoita, kipsipatsaita, taulunkehyksiä ja muutakin, lähetä kuva tai tule näyttämään esineesi niin teemme arvion työstä.

Teemme yhteistyötä monen Turun Verhoilijamestariyhdistyksen jäsenliikkeen kanssa ja voitkin tuoda tuolisi liimattavaksi ja pintakäsiteltäväksi meille ja hoidamme puolestasi kuljetukset verhoilijalle ja voit noutaa valmiin työsi joko Manillasta tai verhoilijan työhuoneelta. Kangasvalinnan ja muut yksityiskohdat verhoilun osalta voit hoitaa itse valitsemasi verhoilijan kanssa.